magnify
Home Geen categorie 26/10/18 Nieuwe instructrice

26/10/18 Nieuwe instructrice

Gepubliceerd op 26 oktober, 2018

Mijn naam is Liesbeth van Wesenbeeck, woonachtig in Heerle en ongeveer 20 jaar actief als
instructeur EHBO.
Mijn motivatie, om de opleiding als docent te volgen, is zeker gegroeid vanuit mijn verpleegkundige achtergrond en levenservaring. In de praktijk word ik hier, tijdens de cursussen, steeds opnieuw door bevestigd. Het blijft steeds een uitdaging om allerlei kennis, vernieuwingen, ervaringen op EHBO gebied met elkaar te delen en zo goed mogelijk te onderbouwen, zodat we met elkaar het belang van de eerste hulp blijven uitdragen.
Met deze insteek, vind ik het ook leuk, om bij jullie vereniging het docententeam, waar mogelijk, te ondersteunen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn