Home Cursussen Herhaling Eerste Hulp

Herhaling Eerste Hulp

De herhalingscursus wordt ieder jaar door de vereniging aan de leden aangeboden. Zo krijgen zij de mogelijkheid om hun vaardigheden zoals het Oranje Kruis die voorschrijft, up-to-date te houden.

Jaarlijks wordt er een grote oefening gehouden waarbij de leden hun vaardigheden in de praktijk kunnen brengen.

Indien u de lessen niet volgt bent u verplicht om een vaardigheidstoets te doen om zo u diploma te behouden.

De lessen worden gegeven op basisschool de Hasselbraam.
Een overzicht van de data van de herhalingslessen wordt voor aanvang naar de leden gestuurd.

Indien u verhinderd bent op een avond dat u ingedeeld bent, dan kunt u zich afmelden bij het secretariaat of de penningmeester. Indien mogelijk wordt u dan voor hetzelfde lesblok op een andere datum ingedeeld.