Home Cursussen Opleiding Reanimatie (inclusief AED)

Opleiding Reanimatie (inclusief AED)

Onze vereniging verzorgt regelmatig opleidingen reanimatie (inclusief AED) als aparte module voor mensen zonder EHBO diploma.

Minimaal eenmaal per jaar verzorgen wij ook een volledige opleiding EHBO inclusief reanimatie.

Als reanimatiepartner van de Hartstichting wordt deze opleiding reanimatie (inclusief AED) gegeven door een erkend instructeur van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

In de eerste les wordt de theorie behandeld en in de tweede les de praktijk met een afsluitende toets.

U bent dan voor 2 jaar gecertificeerd om te reanimeren en de AED te bedienen, na ongeveer 1 jaar wordt u opgeroepen voor een herhalingsles.

Indien u gecertificeerd bent voor het geven van reanimatie kunt u zich als vrijwilliger aanmelden via www.hartslagnu.nl. U kunt dan opgeroepen worden om eerste hulp te bieden aan personen met hartproblemen bij u in de omgeving.

let op!
De kandidaat moet fysiek in staat zijn om diverse handelingen uit te kunnen voeren.
Bijvoorbeeld: de kandidaat moet in staat zijn op de knieën te kunnen reanimeren.

De cursus wordt ingepland als er een minimaal aantal deelnemers zich hebben ingeschreven. Wij nemen contact met u op zodra er voldoende deelnemers zijn.

Cursusduur: 2 avonden van 2 uur.

Kosten: € 35,00 (de kosten voor de jaarlijkse herhalingsles zijn € 15,00 voor niet leden)

Wist u dat deze cursus door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket wordt vergoed? In veel gevallen is het volgen van deze cursus dus gratis!
Kijk hier of u ook voor een vergoeding in aanmerking komt!

Interesse in deze cursus?

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus? Doe dit dan direct via deze website. Klik op de knop rechts en vul uw gegevens volledig in.

(Alleen voor leden van onze vereniging en vrijwilligers via Surplus en Etten-Leur voor elkaar, Achilles is uiteraard na toestemming van deze organisatie aanmelding kosteloos)

Indien u zich op onderstaande manier aanmeldt zijn er geen kosten verbonden aan de les verbonden.
- Leden dienen achter hun achternaam hun diploma nummer tussen haakjes te vermelden:
Jansen ( E0 01234567)
- Vrijwilligers die zich kosteloos mogen aanmelden via hun organisatie zetten achter hun achternaam hun organisatienaam tussen haakjes:
Jansen (Surplus) of Jansen (E-L Voor Elkaar) of Jansen (Achilles)

Bij uw aanmelding kiest u dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.