Home Cursussen Herhaling Reanimatie (inclusief AED)

Herhaling Reanimatie (inclusief AED)

De vereniging verzorgt voor mensen die gecertificeerd zijn om te reanimeren ook de herhalingslessen.

Cursusduur: 1 avond (van 19.30 uur tot 21.30 uur)

Kosten € 15,00 voor niet leden

Interesse in deze cursus?

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus? Doe dit dan direct via deze website. Klik op de knop rechts en vul uw gegevens volledig in.

(Alleen voor leden van onze vereniging en vrijwilligers via Surplus en Etten-Leur voor elkaar, Achilles is uiteraard na toestemming van deze organisatie aanmelding kosteloos)

Indien u zich op onderstaande manier aanmeldt zijn er geen kosten verbonden aan de les verbonden.
- Leden dienen achter hun achternaam hun diploma nummer tussen haakjes te vermelden:
Jansen ( E0 01234567)
- Vrijwilligers die zich kosteloos mogen aanmelden via hun organisatie zetten achter hun achternaam hun organisatienaam tussen haakjes:
Jansen (Surplus) of Jansen (E-L Voor Elkaar) of Jansen (Achilles)

Bij uw aanmelding kiest u dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.