magnify
Home EHBO Van de Voorzitter

Van de Voorzitter

Gepubliceerd op 27 januari, 2014

 

Beste leden en geïnteresseerde,

Met trots hebben we de nieuwe EHBO site enkele maanden terug gepresenteerd , waar u als lid op kunt geven voor een opleiding, herhaling en of een evenement, ook aanbieders van evenementen kunnen hun aanvraag direct vis de site aanmelden. met dank aan Dennis en Patrick is er nog druk geschaafd om de site te stroomlijnen waarvoor dank.

We kunnen als EHBO vereniging niet achter blijven dat alles bijna via de sociale media gaat.

De bedoeling is dat de leden opleiding en  evenement waar assistentie  gaan verlenen op onze site  terug te vinden zijn en er direct aangemeld kunnen worden.

Uiteraard blijft de mailwisseling omtrent de evenementen parallel lopen met de site tot dat ieder er straks aan gewend is om zich via de site zich aan te melden.

Vanaf maart/ april komen er wederom evenementen waar onze hulp nodig is, enkele staan reeds online.
Geef u daarom op om een evenement mee te lopen en dat hoef echt niet de hele dag men mag en kan ook een paar uurtjes lopen.

Bent u pa gediplomeerd  schroomt dan niet om een evenement te lopen Wim van Ruyven,  onze coördinator zet u bij een ervaren EHBO-er.

Bent u op zoek naar ervaren EHBO’ers voor uw evenement,  meld dan via de contactformulier wat we voor u kunnen betekenen.

Zoekt u een opleiding tot volledig EHBO’er of AED/BLS/Reanimatie, ook dan zijn we voor u de EHBO vereniging waar u terecht kan.

Indien u graag wilt dat wij op uw eigen locatie binnen Etten-Leur EHBO les moeten geven kunt u een offerte opvragen bij onze penningmeester wat de mogelijkheden kunnen zijn voor u.

De Voorzitter

Rudy De Braekeleer.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn