magnify
Home Geen categorie 30/12/17 2017 een goed jaar!

30/12/17 2017 een goed jaar!

Gepubliceerd op 30 december, 2017

Het jaar 2017 was voor onze vereniging een goed jaar (zowel financieel als door het aantal geslaagden (43) die hun diploma Eerste Hulp hebben gehaald).
46 man/vrouw heeft ons gevonden voor een opleiding reanimatie en zijn hiervoor geslaagd.
270 leerlingen van groep 8 van diverse basisscholen zijn door onze vrijwilligers opgeleid en hebben hun certificaat gehaald.
Onze thuisbasis blijft komend seizoen De Hasselbraam: voor opleidingen en herhalingslessen en ons magazijn maar ook voor de bestuursvergaderingen. Wij kunnen hier 24/7 terecht.
Dit jaar hebben wij het scannen ingevoerd waarbij u een persoonlijk pasje heeft gekregen. U kunt vervolgens uw aanwezigheid scannen en dit wordt digitaal opgeslagen. Heeft u nog geen pasje geef het ons aan!
De overdracht van onderhoud en beheer van de gemeente AED’s heeft dit jaar ook plaatsgevonden en hiervoor is Stichting Hartveilig Etten-Leur nu verantwoordelijk. Ook voor een zeven tal andere AED’S in Etten-Leur is dit het geval.
Mede door sponsoring, door de Hartstichting, de Rabo bank (clubkasactie), de Jumbo (Spek de Kas) en de Lidl (Lidl helpt Lokaal) hebben wij ons materiaal kunnen aanschaffen/uitbreiden:
Wij hebben o.a. aangeschaft:
• Baby Anne.
• Heimlich vest.
• 3x AED trainers.
• Een 2e (Zoll) AED t.b.v. evenementen.
• Een paar honderd trainingssetjes met oefenmateriaal voor groep 8 van diverse basisscholen en natuurlijk voor onze eigen op te leiden leerlingen.
• Verbandmateriaal voor de vrijwilligers die bij de vele evenementen staan plus voor de EHBO koffers van diverse scholen die wij bijhouden.
• Maar ook hebben wij twee beamers geschonken gekregen van de KSE.

Wij hebben daarnaast de stichting Hartveilig Etten-Leur kunnen sponsoren bij het opstarten van deze stichting.

Wij wensen u allen een goede jaarwisseling en een gezond en veilig 2018 toe.

Rudy, Andy, Martin, Tim, Steven, Liesbeth, Wil, Kees en Peter.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn